maanantai 26. syyskuuta 2016

HELSINGIN OSTOKSET

DSC_01 (18) 1

Nyt olisi vihdoinkin vuorossa Helsingin ostosten esittelyä! Hirveästi en tällä kertaa ostellut, mikä ei sinänsä ole huono asia, sillä syyslomalla menen taas Tampereelle hieman tuhlailemaan.. Muutama kiva juttu kuitenkin tarttui mukaan, muun muassa kauan himoitsemani korostus- ja varjostuspaletti sekä uusi hajuvesi!

DSC_0067 1
DSC_0070 11

Käytiin Sokoksella parikin kertaa ja ekalla kerralla päädyin kahteen NYX:n lip creamiin, joista toisen annoin myöhemmin siskolle, koska omistin melkein samanvärisen jo ennestään. Toinen, sävyssä Cannes, jäi kuitenkin mulle. Toisella kerralla huomasin, että NYX:n hylly oli täydentynyt, ja sinne oli saapunut Lingerie Liquid Lipstick -huulipunia, joista nappasin yhden sävyssä Embellishment.

DSC_0037 1 DSC_0046 11

Vihdoin sain käsiini tämän NYX:n korostus- ja varjostuspaletin! Nimittäin aina, kun olen kyseistä palettia yrittänyt saada itselleni, se on tilapäisesti loppunut.. Mutta nyt, kun hyllyn tämä kohta oli täynnä niitä, ei tarvinnut montaa sekuntia miettiä, otanko tämän vai en. Swatchailin sävyt vielä käteeni ja on kyllä hirmu kivoja värejä ja todella pigmenttisiä.

DSC_0057 11

Stockmannilta löysin pitkästä aikaa uuden hajuveden, Calvin Klein "Eternity Now". Tuoksua en sen kummemmin osaa kuvailla, mutta tykkään paljon, ja koska tämä ei ole niin voimakas, tätä voi hyvin käyttää myös arkisin.

DSC_0082 1

Vaatteita en paljoa löytänyt, koska oli kuuma eikä jaksanut kokeilla, mutta H&M:stä ostin perus mustan neuletakin ja söpön kissapaidan yökkäriksi. Cubuksesta löytyi uudet pörrösukat sekä ostoslistalla olevat uudet mustat farkut, joista oli -25%!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti