tiistai 25. lokakuuta 2016

AUTUMN HAUL

DSC_0067 001

Hirvittää ajatella, että lokakuu on kohta ohi, enkä ole postannut kertaakaan koko kuussa! Mutta nyt sain taas motivaatiota kirjoittamiseen, joten mennään suoraan asiaan. Syysloma oli ja meni viime viikolla, jonka kunniaksi mentiin siskon kanssa Tampereelle shoppailemaan. Tampere on kyllä sellainen paikka, josta löytyy aina jotain. Tällä kertaa mukaan tarttui mm. muutama neule, vaikka kaapit pursuavatkin niitä. Neuleitahan ei voi koskaan olla liikaa, eihän? 

DSC_0018 1
DSC_0017 1
DSC_0019 01

Halusin löytää itselleni jonkinlaiset vähän näyttävemmät korvikset ja H&M:stä sitten löytyi juuri sopivat. Sokokselta ostin taas uuden Real Techniquesin siveltimen varjostuksia varten sekä ostoslistalla olevan OGX:n hoitoaineen, joka on aivan parasta! Kannattaa kokeilla!

DSC_0090 1
DSC_0097 1

Löysin itselleni kolme uutta neuletta sekä perus poolopaidan pitkillä hihoilla. Kaikissa neuleissa on poolokaulus, josta oon ruvennut tykkäämään todella paljon, varsinkin nyt kylmillä ilmoilla se on nappivalinta! Poolopaidan ja valkoisen paksun neuleen löysin Gina Tricotista, lilan neuleen H&M:stä sekä mustan neuleen Stockmannilta Vero Modan osastolta.

Ootko sä jo haalinut itsellesi kaapit täyteen neuleita ja muita syysvaatteita?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti