sunnuntai 30. lokakuuta 2016

MATKAUNELMIA

Moikka!
Löysin tälläsen postauksen yhdestä lukemastani blogista, jossa siis kerrotaan matkahaaveita, mihin haluaisi matkustaa. Idea vaikutti todella kivalta, joten päätin hieman matkia ja kertoa omia matkaunelmia! Kuvat otettu Googlesta sekä Pinterestistä.

SKOTLANTI
Oon aivan rakastunut Skotlantiin! Tänne kun pääsisi joskus valokuvailemaan. Siis katsokaa noita maisemia! Paljon hienoja vanhoja linnoja sekä muita rakennuksia. Ja koska olenhan Harry Potter -fani, olisi hienoa nähdä kyseisten elokuvien muutamia kuvauspaikkoja, kuten Glenfinnanin silta sekä Alnwickin linna, jossa on kuvattu useita kohtauksia.

skotlanti

ENGLANTI
Englanti, ja varsinkin Lontoo, on aina ollut sellainen paikka, missä mä ehdottomasti haluaisin joskus käydä. Siellä on todella kaunista, paljon hienoja nähtävyyksiä ja tottakai Harry Potter studio, joka olisi aivan must-juttu! Ja shoppailumahdollisuuksiakin löytyy silmän kantamattomiin, mikä ei loppupeleissä välttämättä olekaan hyvä juttu...

enkku

ESPANJA
Espanjasta oon tykännyt myös kovasti ja itseasiassa ollaan suunniteltu siskon kanssa sinne pientä reissua joskus tässä lähitulevaisuudessa. Paikkaa, jota ollaan nyt viimeisimpänä mietitty on Valencia, joka on todella kaunis kaupunki! Mikäs sen ihanampaa, kun on koko ajan lämmin, hiekkaranta aivan vieressä sekä shoppailumahdollisuudetkin varmasti mahtavat..hehheh..

espanja

KROATIA
Kroatia on mun uusimpia matkakohdeunelmia! Monet bloggaajat/vloggaajat on käyneet Kroatiassa ja sen kaupungissa Dubrovnikissa, joka on aivan älyttömän kaunis. Hienoja vanhoja rakennuksia sekä ihanan turkoosia vettä. Ja muutenkin tämä paikka vaan näyttää jotenkin ihanan rauhalliselta, eikä turistejakaan välttämättä ole joka kulman takana!

kroatia

Mikä on sun tämän hetken matkaunelma?

2 kommenttia :

  1. Noissa kuvissa Skotlanti vaikuttaa kyl aika mielenkiintoselta! : o En oo itekään ikinä ollu, mut ois varmaan aika jees.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Skotlanti vaikuttaa niin mahtavalta paikalta! Pakko päästä joskus käymään :D

      Poista