sunnuntai 15. toukokuuta 2016

SUMMER BUCKET LIST 2016

Moikka!
Kesä on aivan nurkan takana ja kouluakin on jäljellä enää 2 viikkoa! Tammikuussa tein koko tälle vuodelle oman Bucket Listin, mutta tässä keskityn pelkästään tulevaan kesään ja kesälomaan! Tulevan kesän fiilistelyyn kuvia viime kesiltä!

♥ Festarit. Tämä itseasiassa tuleekin toteutumaan ensimmäistä kertaa, sillä menen mun siskon kanssa Provinssiin! Tilattiin liput lauantai-päivälle, koska silloin esiintyy Bring Me the Horizon (joka on siis pääsyy minkä takia ollaan menossa :D) Odotan noita niiin innolla! Tammerfesteille olisin halunnut mennä kovasti myös, koska Hurts, mutta se taitaa jäädä väliin..

Laivaristeily. Tämä on tullut melkeinpä joka kesän "perinteeksi", mutta saa nähdä, pääsenkö tänä kesänä. Toivon mukaan kyllä! Rakastan laivalla oloa sekä siellä tax freessa shoppailua. Ollaan aina käyty maissa Viron puolella, joka on mun mielestä aivan ihana kaupunki varsinkin kesällä!

PicMonkey CollageKesä2

Kavereiden kanssa oleminen. Mä näin kahtena edellisenä kesänä kavereita yllättävänkin vähän. Tänä kesänä olisi ihanaa vaan chillailla ja ottaa rennosti kavereitten kanssa. Myös tänä juhannuksena olisi kiva mennä johonkin muualle kuin uppoutua internetin ihmeelliseen maailmaan!

Roadtrip. Olisi mukavaa vaihtelua nähdä vähän muitakin Suomen kaupunkeja kuin tämä tuppukylä, jossa asun sekä Tampere! Ihania kaupunkeja, joissa haluaisin käydä, on mm. Porvoo, Hanko ja Turku. Ja mikäs sen parempi tutustua niihin, kun automatka kavereiden kanssa ympäri Suomea, nyt kun saan kesän aikana ajokortinkin!

PicMonkey CollageKesä

Huvipuistoreissu. Viime kesänä en päässyt, joten tänä kesänä on pakko! :D Muutaman kaverin kanssa ollaan jo vähän suunniteltu, että mentäisiin Särkänniemeen, koska siellä on yhdet parhaimmista laitteista.

Uiminen & auringonotto. Myös tämä jäi ainakin viime kesällä vähemmälle, johtuen suurimmaksi osaksi ihanista Suomen säistä.. Jos vaikka tänä kesänä saataisiin kunnon kesäkelit, että pääsisin uimaan jo alkukesästä! Sain myös ilokseni kesätöitä kahdeksi kuukaudeksi, jossa todennäköisesti olen suurimmaksi osaksi pihalla, joten silloin voisin jopa ruskettua edes hieman :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti