lauantai 8. joulukuuta 2018

SYKSYN HAUL


Ja ostosten esittelyillä jatketaan! Nyt tosin hieman syksyisemmissä tunnelmissa. Olen tässä parin kuukauden aikana ehtinyt käydä Tampereella, Keskisellä sekä tilannut muutamia juttuja, jotka haluan teille näyttää. Kuvassa näkyvät hiusöljyn ja huulilakan esittelen teille hieman paremmin myöhemmin! Ensi viikolla olen myös näillä näkymin menossa Helsingin suuntaan viikonlopuksi, joten vielä saattaa tulla yksi ostosten esittely tämän vuoden puolella :D



Ostoslistallani oli muun muassa uusi iso kaulahuivi, joka ei olisi väriltään musta. H&M:ltä löysin tämän söpön beige / puuteriroosa huivin, joka on jättimäisen kokoinen! Huivi on myös ihanan pehmeä sekä sopivan paksu Suomen talvikeleihin.



Uusia ylipolvensaappaita olen myös jo hetken etsiskellyt, kunnes Nahkapaikasta sattumalta löysin täydelliset yksilöt. Muuten tekonahkaa, mutta takana mokan tapaista materiaalia. Varren yläpäässä on minivetoketjut, joita voi pitää joko kiinni tai auki, jolloin sieltä näkyy timantteja. Nämä on myös juuri sopivan kapeat mun jaloille!



Ja nyt kun talvi on tulossa, niin pitihän muutamat neuleetkin hankkia! H&M:ltä löysin tuon aivan ihanan pehmeän raidallisen sekä vieressä olevan tummansinisen neuleen sekä Mark&Spenceriltä mustan vartalonmyötäisen ribbineuleen, jossa on poolokaulus.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti