perjantai 5. tammikuuta 2018

OSTOKSIA TAMPEREELTA

DSC_0076 1

Heti näin aluksi toivotan kaikille oikein hyvää uutta vuotta! Itse vietin sen kotona katsellen siskoni kanssa Stranger thingsiä, joka on muuten super hyvä, suosittelen! Harmi vaan, että seuraavaa kautta täytyy odotella ainakin vuosi... Joka tapauksessa ennen uutta vuotta käytiin äitin kanssa Tampereen suunnalla tsekkaamassa joulun alennusmyynnit, joista sitten tarttui muutama kiva juttu mukaan, tosin vain korvikset olivat alennuksesta :D

DSC_0061 1

Tälläisiä hopeisia isoja korviksia olenkin jo hetken metsästänyt, ja kun nämä vahingossa löysin niin heti nappasin ne mukaani. Kotona tosin huomasin, että toisesta korviksesta puuttuu yksi timantti, mutta eipä sitä juuri huomaa.

DSC_0103 1

Löysin myös tälläisen aivan ihanan ja pehmeän pörröhupparin, joka on hieman normaalia lyhyempi. Näitä oli muutamaakin eri väriä, mutta pitkän pohdinnan jälkeen valitsin harmahtavan beigen värisen.

DSC_0089 1

Ja koska neuleita ei voi koskaan olla liikaa, löysin taas uuden täydentämään kokoelmaani. Kyseisessä neuleessa ei ole villaa, mutta silti se on ihanan lämmin ja pehmeä, tykkään hirmuisesti! Lisäksi rakastuin heti tähän collegeen, jota oli enää yksi kappale jäljellä. Mun ostoskassiinhan se sitten päätyi ja ai että tykkään tosta! Tämäkin on hieman normaalia lyhyempi malli, jossa on puolipoolokaulus.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti