maanantai 13. helmikuuta 2017

MATKAUNELMIA PART 2

Moikka!
Nyt, kun matkakuume on erittäin kova ja haluaisin päästä mahdollisimman pian mahdollisimman kauas, ajattelin, että olisi oikein oiva hetki jakaa teille toiset 4 matkakohdetta, joihin haluan joskus matkustaa. Ensimmäisen osan mun matkaunelmista voit halutessasi tsekata tästä. Kaikki kuvat otettu Pinterestistä.

ARABIEMIRAATIT
Tai tarkemmin sanottuna sen kaksi suurinta kaupunkia Abu Dhabi sekä Dubai. Kumpikin aivan älyttömän kauniita kaupunkeja! Ja nyt, kun olen vielä seuraillut yhden bloggaajan reissupostauksia Dubaista, olisin valmis lähtemään sinne vaikka samantien! Kuvien perusteella näyttää erittäin siistiltä ja muutenkin ehdottomasti käymisen arvoiselta paikalta.

arabiemiraatit

IRLANTI
Edellisessä matkaunelmia-postauksessa listalla oli Skotlanti sekä Englanti. Niiden lisäksi haluaisin päästä käymään myös niiden naapurimaassa Irlannissa. Täällä maisemat ovat yhtä kauniit kuin Skotlannissa ja myöskin täällä on kuvattu pari Harry Potter -kohtausta.. Yksi nähtävyys, jossa ehdottomasti haluaisin täällä käydä, on Cliffs of Moher (näkyy 1. kuvassa)

irlanti

ITALIA
Italiassa mua kiehtoo eniten sen kaupunki Venetsia. Oon jo kauan kauan aikaa halunnut käydä täällä, koska tämä on vaan mun mielestä niiin kaunis paikka. Italia on muutenkin kaunis maa, jossa on ihanan turkoosin sinistä vettä sekä paljon nähtävää ja koettavaa mahtavia ostosmahdollisuuksia tietenkään unohtamatta!

italia

UUSI-SEELANTI
Tänne oon jo hetken halunnut päästä. Todella kauniita maisemia silmän kantamattomiin ja kuten Skotlannissa, myös täällä on kuvattu yhdet mun lempparielokuvasarjoista, Taru Sormusten Herrasta sekä Hobitti -trilogiat. Harmi vaan, että tämä sijaitsee toisella puolella maapalloa ja tänne lentäminen kestää sen 20 tuntia...

uusiseelanti

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti