keskiviikko 23. joulukuuta 2015

PARASTA JOULUSSA?

Moikka!
Joulu alkaa olla jo aivan nurkan takana, joten listasin tähän alle muutaman asian, mitkä mulle tekee sen joulun.

DSC_0122 (2)

Tunnelma. On ihanaa olla perheen kanssa rauhassa, ilman kiireitä. Voi viettää koko päivän yöpaidassa, syöden suklaata ja samalla katsoa Joulupukin kuumaa linjaa.

Jouluelokuvat ja -ohjelmat. Aloitin kyseisten elokuvien katselun jo joulukuun alussa eikä niihin vaan kyllästy. Muutama jouluelokuva, jotka on aina joulun alla pakko katsoa on Yksin kotona 1 & 2, sekä nyt ensimmäistä kertaa katsotut Elf ja Saiturin joulu.

Jouluruoka. Parasta ruokaa ikinä! Kinkut, rosollit, laatikot, joulutortut, piparit, suklaat... listaa voisi jatkaa loputtomiin. Jouluna syö itsensä aina ihan ähkyyn, vaikka kuinka yrittää ottaa vähän kerralla. Mutta sallittakoon se edes tämän yhden kerran vuodessa!

DSC_0108 (2)

Lahjat - sekä saaminen mutta myös antaminen. On ihanaa antaa joululahja sukulaiselle, ystävälle tai vaikka puolitutulle, joka ei osannut edes arvata saavansa lahjan. On ihanaa nähdä kyseisen henkilön levenevä hymy, kun hän huomasi että olen muistanut häntä :)

Lumi. Ilman lunta ei ole joulua! Se tuo valoa pimeisiin iltoihin ja joulukin tuntuu enemmän joululta. Pari joulua taaksepäin pihalta näkyi vain vihreänharmaa maa ja fiilis oli senmukainen. Joten peukut pystyyn, että saataisiin taas täksi jouluksi kunnon lumipeite!

DSC_0075

Mitkä asiat tekevät sinulle joulun?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti