sunnuntai 4. lokakuuta 2015

ELÄINTEN PÄIVÄ ♥

Moikka!
"Maailman Eläinten päivänä juhlitaan kaikkia eläimiä. Whiskas ja Pedigree ovat jo useiden vuosien ajan tukeneet suomalaisten lemmikkieläinten hyvinvointia Maailman Eläinten päivänä. Päivää vietetään aina lokakuun neljäntenä, joka on myös eläinten suojelupyhimyksen Fransiskus Assisilaisen päivä.
Ensimmäistä Maailman Eläinten päivää juhlittiin vuonna 1931 Italiassa, Firenzessä järjestetyssä ympäristönsuojelijoiden kokouksessa. Nykyään Maailman Eläinten päivää juhlitaan osoittamalla rakkautta ja kunnioitusta eläimiä kohtaan noin 40 maassa ympäri maailmaa. Suomessa Maailman Eläinten päivää on vietetty säännöllisesti vuodesta 1990." (elaintenpaiva.fi)

WAD_logo690KB

Itse olen niitä ihmisiä, jotka itkevät yhtä lujaa kuin vesiputous, kun elokuvissa/tv-sarjoissa joku eläin kuolee. Eläimet ovat siis todella lähellä sydäntäni. Ja puhun nyt kaikenkarvaisista, en pelkästään koirista ja kissoista. Musta on aina kamalaa lukea uutisista, kuinka joku on kiduttanut/rääkännyt/myrkyttänyt eläintä ilman mitään järkevää syytä. Myös kaikki turkistarhaukset, eläinkokeet sekä kaikki festivaalit, kuten nämä järkyttävät Yulin-festivaalit pitäisivät lopettaa. Painamalla tästä, voit allekirjoittaa yhden monista vetoomuksista, joilla yritetään lopettaa kyseiset "festivaalit"! En ymmärrä, miksi eläimiä pitää satuttaa huvin vuoksi! Ei niitä luotu tänne maapallolle kidutettaviksi! Ajatelkaa, jos sinulla olisi samanlainen elämä, kuin koe-eläimillä - et saisi elää tavallista elämää, etkä saisi nähdä ikinä aurinkoa.. Ei, vaan olisit pienessä häkissä koko elämäsi ja silmiisi tungettaisiin kaiken maailman myrkkyjä! Klikkaamalla tästä, näet listan eläinkokeettomista kosmetiikkamerkeistä yms. Tästä lähtien, yritän vaihtaa kaikki meikkini eläinkokeettomiin! Yritä sinäkin! :)
Näin pari päivää sitten tästä trailerista pätkän ja katsottuani sen, olin järkyttynyt ja surullinen! (HUOM! KYSEINEN LINKKI SISÄLTÄÄ MATERIAALIA, JOKA EI SOVI HEIKKOHERMOISILLE!!) Kyseessä on siis dokumentti Earthlings, joka käsittele eläinten kärsimyksiä ja on todella järkyttävää katsottavaa. Itse en dokumenttia aio katsoa, traileriakin pystyin katsomaan vain pari sekuntia! Ja kyllä, olen lihansyöjä, mutta olen tässä lähiaikoina miettinyt, että luopuisin tai ainakin vähentäisin lihansyöntiäni, vaikken sitä syö tälläkään hetkellä paljoa.

DSC_0000080

Tällä kertaa tuli vähän erilaisempaa postausta, toivottavasti tykkäätte! Voitte myös kommentoida alle omia ajatuksianne kyseisestä aiheesta! :) Ihanaa eläinten päivää ja muistakaa pitää huolta lemmikeistänne!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti