perjantai 4. syyskuuta 2015

SYKSYN MUST HAVES ♥

Moikka!
Kesä on lopuillaan ja syksy on tuloillaan! Rakastan kesän lisäksi myös ehdottomasti syksyä  Vaikka silloin loma loppuu ja koulut alkavat, niin samalla ilmat viilenee ja saa ruveta käyttään kaikkia ihania neuleita. Tähän postaukseen ajattelin listata muutamia vaatteita/asusteita sekä yhden meikin, jotka mä haluaisin haalia itselleni kaappiin. Näiden lisäksi haluaisin myös sellaiset rennot puvunhousut, paksuja neuletakkeja, collegepaitoja ja -housuja... lista sen kun vain jatkuu! Pakko päästä kohta tuhlailemaan! :D Vaatteiden alapuolelle laitoin myös kaupan nimen, josta löysin sen sekä tuotteen hinnan.

Untitled_4
Syystakki
Tällänen mun olisi ihan pakko saada! Omistan tällä hetkellä syystakkina vain ruskean nahkatakin, josta en enää hirveästi tykkää. Tuollanen H&M:n pidempi takki olisi kyllä ihan unelma, vaikka mietinkin tässä raaskisinko maksaa noin paljoa henkkamaukan takista.. No, sen näkee sitten!

Untitled_2
Poncho/neule
Neuleita ei voi olla koskaan liikaa, eihän?! Mulla on kaapit täynnä erilaisia neuleita, mutta silti niitä tulee hankittua aina syksyisin vaan lisää :D Toi poncho olisi kyllä kanssa tosi kiva esim. omistamieni saappaiden kanssa!

Untitled_1
Poolotoppi
Nämä poolokauluksiset paidat ovat nähtävästi tulleet taas muotiin ja kauppojen hyllyille. Tällänen lyhyehkö toppi olisi kiva vaikka jonkun neuletakin ja korkeavyötäröisten housujen kanssa. 

Untitled_3 Kaulahuivi
Mulla ei ole tällä hetkellä yhtäkään tällästä hyvän paksusta perus kaulahuivia, ne on joko aivan liian ohkasia tai liian paksuja. Haluaisin tälläsen basic-värisen, joka sopisi sitten useamman asun kanssa.

Untitled_5
Nilkkurit
Näihin "ratsastuskenkä"nilkkureihin olen kyllä tykästynyt, vaikka ennen ne olivat mielestäni aivan järkyttävät! :D Myös nuo Timberlandit olisivat varmasti hyvät, menisivät varmaan myös talvella. Aika hintavathan kyseiset kengät ovat, mutta uskon että ovat sitten laadukkaat ja kestävät!

Untitled_6 Tumma huulipuna
Mä olen ihan rakastunut tähän väriin, varsinkin huulipunissa! Tämä sopii mun mielestä niin hyvin, nyt kun syksykin on tulossa. Pakko saada!

8 kommenttia :

  1. Sut on haastettu! Kurkkaa haaste osoitteesta http://suomitytto-ruotsissa.blogspot.se/2015/09/liebster-award.html :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon jo itse asiassa tehny tän haasteen, voit tsekata sen tästä! :)

      http://taijaslife.blogspot.fi/2015/04/the-liebster-award-haaste.html

      Poista
  2. Oletpas mukavia asioita tähän listannut! Melkeimpä oikeastaan kaiken kelpuuttaisin myös itsellenikin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ottaisin kyllä enemmän kun mielelläni nää kaikki kaappiini! :D

      Poista
  3. Itekkin oon tykästynyt noihin "ratsastuskenkiin"! Just ostin uudet sellaiset. Lisäksi tollanen poncho olisi aivan ihana :-)

    http://starrynight-emma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyl tosi kivat, varsinkin syksyllä! Ja toi poncho olis kyllä unelma! :D

      Poista
  4. Oi, ihanan inspiroiva kollaasi! Mullekin kelpaisi tuo Hennesin takki, Cubuksen poncho ja Hennesin huivi, ihanan syksyisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulle kelpaisi myös, vaikka itseasiassa löysinkin aivan ihanan syystakin Tuurista, jonka esittelen täällä pian :)

      Poista