perjantai 16. marraskuuta 2018

MALLORCAN OSTOKSET

PB130084 1

Viimeistä viedään! Näin lopuksi näytän vielä teille ne muutamat ostokset, mitä löysin tuon matkan aikana ja jotka meinasin ihan kokonaan unohtaa! Hirveästi siellä ei kuitenkaan kauppoja kierrelty, koska juuri niinä vikoina päivinä, kun mentiin ostoksille, siellä satoi ihan kaatamalla ja sen lisäksi että oltiin ihan märkiä, niin ei aina oltu ihan kartalla että missä mentiin. Vastoinkäymisistä huolimatta löydettiin kuitenkin kumpikin muutamia kivoja juttuja sekä uusi vaatekauppa, joka oli kummankin mieleen. Näiden lisäksi innostuin hieman lentokoneessa ja lentokentillä, ja ostin muutamat suklaalevyt, joista suurin osa oli itselle... 

PB110051 1

Ennen kuin lähdettiin bussilla takaisin hotellille, huomattiin The Body Shopin liike sopivasti meidän pysäkin vieressä. Kierrettiin se nopeasti läpi, ja sieltä tarttui mukaan minikokoinen vartalonkuorinta shean hajuisena, joka on muuten aivan taivaallisen tuoksuinen!

PB110066 1

Nämä magneetit taisivat olla matkan ensimmäiset ostokset. Näitähän myytiin siellä joka nurkan takana, joten ainakin oli valinnanvaraa. Kaksi alimmaista ostin vanhemmilleni tuliaisiksi ja ylimmän valkoisen ostin itselleni muistoksi.

PB140092 1

Tämän löysin sattumalta yhdestä paikallisista putiikeista. Tälläistä yritinkin etsiä jo ennen matkaa tuloksetta, joten nappasin tämän heti, kun näin tämän vaaterekissä. Eikä hintakaan ollut paha, vain parikymppiä! Materiaali on kevyentuntuista ja hieman läpikuultavaa, mikä ei kesällä onneksi haittaa. Olkapäissä on myöskin pienet aukot ja leveissä hihansuissa söpöt pikku tupsut.

PB140109 1

Tämän lyhyen mallisen ja rennon hupparin sekä ensimmäisessä kuvassa näkyvän venyvää kangasta olevan mustan tavallisen teepaidan ostin sieltä meille uudesta vaatekaupasta, Pimkiestä. Kauppa on vähän samantapainen kuin täällä olevat normi H&M sekä Gina Tricot. Paljon kivoja perus vaatteita suht halvalla. Käytiin myös Mangossa, josta ostin tuon collegepaidan, jonka värimaailmasta tulee mieleen Tommy Hilfiger, tykkään!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti