perjantai 10. elokuuta 2018

SUMMER HAUL

P8080031 1

Nyt olisi aika esitellä teille mun muutamia shoppailuja, joita olen tehnyt tässä kesän aikana. Suurin osa näistä on ostettu meiän tulevalle ulkomaan matkalle siskon kanssa, joka siis toteutuu jo tänä viikonloppuna! Lähdetään siis huomenna aamulla kohti Mallorcaa ja olen niiiin innoissani etten kestä! Ja matkasta on tulossa tänne monta postausta, joten ei hätää! :D Jos ette kuitenkaan jaksa odotella niitä täällä blogin puolella, päivittelen varmasti paljon myös snapchattia sekä instagramia, joissa molemmista löydätte mut nimellä taijjaaaa. Kommentteihin voi myös laittaa vinkkejä, jos olette käyneet Mallorcalla!

P8080044 1

Ebayn ihmeellisestä maailmasta löysin kaksi hieman näyttävempää choker-mallista kaulakorua ja mustat isot aurinkolasit. Ruusukultaiset lasit sekä mustat kauniit tupsukorvikset tilasin H&M:stä. Isot hopeat renkaat ovat Gina Tricotista.

P8080008 1

Hellehattu oli tarpeen etenkin matkaa ajatellen, ja sen löysin Stockmannilta. Myöskin suihkusandaalit/rantasandaalit olivat ostoslistan kärjessä. Nämä Adidaksen klassiset sandaalit ostin Intersportista.

P8080039 1

Tämän söpön lyhyenmallisen mekon löysin sattumalta H&M:stä, ja tottakai se piti heti tilata. Ohutta materiaalia ja mukava päällä. Saatte paremmin kuvaa tästä mun päällä tässä postauksessa.

P8080026 1

Olen etsinyt uutta farkkutakkia jo pitkään ja vihdoin sellaisen löysin alennuksesta Sokoksen Mark & Spencer -osastolta. Takki on boyfriend-mallinen kivan iso ja rento, johon on tehty pieniä kulumia eri kohtiin.

4 kommenttia :

  1. Very efficiently written information. It will be valuable to anybody who
    employess it, as well as myself. Keep doing what you are doing - looking forward to more posts.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you very much! And there is soon coming posts about my holiday, so stay tuned! :)

      Poista
  2. Would love to constantly get updated outstanding weblog!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks for your comment! I try my best to post as much as I can, and you can also tell what would you like to read in my blog! :)

      Poista