perjantai 18. toukokuuta 2018

UUSI KAMERA

DSC_0013 1

Olen jo muutaman vuoden miettinyt toisen kameran ostoa, joka olisi nykyistä pienempi ja jota voisi kantaa reissuilla ja festareilla mukana. Ja josta mä voisin tehdä mun uuden blogikameran. Huomasin muutama viikko sitten vahingossa, että Rajala Pro Shopissa oli haluamani kamera alennuksessa. Aiemmin olin katsellut Olympuksen Pen -kameraa, mutta päädyinkin pitkän pohdinnan jälkeen toiseen, hieman parempaan kameraan, joka sekin on Olympuksen.

DSC_0020 1
DSC_0011 1

Kyseessä on Olympuksen OM-D E-M10 Mark II -järjestelmäkamera. Ja tähän päädyin siksi, koska toisin kuin PENissä, tässä on etsin sekä enemmän lisäominaisuuksia. Etsimestä on mun mielestä suuri apu monissa tilanteissa, kuten esimerkiksi kun ottaa kuvia auringonpaisteessa. Lisäksi tässä kamerassa on kääntyvä kosketusnäyttö, joka on todella näppärä sekä WiFi, jonka ansiosta saan kuvat suoraan puhelimeeni. Plussaa on myös se, että tämä on todella kevyt verrattuna mun edelliseen! Kameran mukana tuli 14-42mm objektiivi, mikä on mun mielestä hyvä peruskuvailuun. Tulevaisuudessa kuitenkin ostan toisenkin objektiivin, joka todennäköisesti on suosittu kiinteä 25mm.
Alhaalla näette vielä muutamat esimerkki kuvat, joita en ole muokannut ollenkaan. Ja kuten näkyy, kuvista tulee todella hyvänlaatuisia, kirkkaita sekä värikylläisiä. Kaikin puolin erittäin tyytyväinen tähän kameraan! :)

P5010086
P4290071
P5010085
P4280058

2 kommenttia :

  1. Glad to be one of many visitors on this awe inspiring site :D.

    VastaaPoista