sunnuntai 25. helmikuuta 2018

LUMENE TRUE MYSTIC -RIPSIVÄRI

DSC_0073

Mun edellinen ripsari oli reilu 2 vuotta vanha, joten oli jo aikakin kokeilla jotain uutta.. Tykkäsin siitä kovasti, joten päätin pysyä samassa merkissä. Kriteerinä oli myös se, että se on vedenkestävä, jotta mun ripset pysyisivät taivutettuina koko päivän eikä sitä varisisi poskille päivän mittaan. Löysin tämän kyseisen ripsarin vahingossa, kun se oli kaupassa tarjouksessa puoleen hintaan.

DSC_0093 (2)

Tässä näkyy mun omat ripset ilman taivutuksia. Ne on todella suorat eikä niitä juurikaan huomaa. Nykyään en ole hirveästi käyttänyt ripsaria, jotta ne vähän kasvaisivat ja tuuhentuisivat, mutta juhliin yms. on aina kiva saada hieman enemmän näyttävyyttä.

DSC_0095 (2)
DSC_0098 (2)

Ja tässä näkyy ero, kun laitoin yhden kerroksen ripsaria. Ero on aika huomattava ja tykkään lopputuloksesta. Löysin kuitenkin yhden miinuksen tuotteesta. Nimittäin tässä on kumiharjan sijaan tuuhea harja, joten siihen tarttuu todella paljon väriä, ja lopputuloksesta tulee helposti sotkuinen, jos ei harjasta ensin pyyhi ylimääräisiä pois pakkauksen reunaan. Muuten olen tyytyväinen ostokseen! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti