torstai 1. kesäkuuta 2017

SUMMER WANTIES

yläosat
YLÄOSAT
Halterneck- ja poolotopit on edelleen mun mieleen ja niiden lisäksi oon ihastunut pitkiin teepaitoihin, joita voi sitten pitää esimerkiksi mekkoina kesällä. Oon myös miettinyt festareille juurikin tuollaista teepaitamekkoa yhdistettynä ruutupaitaan vyötäisille ja tennareihin.

Untitled ALAOSAT
Tänä kesänä on edelleen hakusessa ne täydelliset boyfriend farkut. Vaaleansiniset, rennot ja sopivan revityt. Viime vuonnahan tilasin muutamat kokeiluun, mutta jouduin ne palauttamaan, koska olivat aivan liian isot. Ehkä mä vielä löydän ne... Myös uudet rennommat farkkushortsit olisivat kivat sekä tuollaiset housut, jotka solmitaan edestä.

asusteett
ASUSTEET / LAUKUT / KENGÄT
Mulla on tällä hetkellä hirveä aurinkolasihimo ja haluaisin vain hamstrata niitä kaapit täyteen. Yllä muutama malli, jotka on erityisesti mun mieleen, varsinkin nuo ihanat vaaleanpunaiset! Lisää kesäkenkiä ja nimenomaan balleriinoja tarvisin myös, puhumattakaan noista söpöistä lenkkareista. Täksi kesäksi olisi kiva saada myös jonkinlainen pikkulaukku, jota voisi sitten käyttää ihan normiarjessakin.

Mitä sun ostoslistalta löytyy tällä hetkellä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti