torstai 30. kesäkuuta 2016

Q&A

Moikka!
Nyt olisi siis vuorossa teidän kysymyksiin vastailua! Niitä tuli ihan mukavasti, joten iso kiitos niistä teille!  Peruskysymysten lisäksi löysin myös muutamia, joiden vastauksia sai jopa hetken miettiä, joka ei ollut huono asia ollenkaan! :)

Teetkö / teitkö juhannustaikoja? - Tänä juhannuksena en tehnyt, mutta muutama vuosi takaperin keräsin 7 kukkaa tyynyni alle. Muistaakseni en kuitenkaan nähnyt unta tulevasta aviopuolisostani :D

5 asiaa, jota aiot tehdä kesällä? - Mennä Provinssiin, ottaa aurinkoa, uida, hommata vihdoin ja viimein uuden puhelimen sekä pitää hauskaa!

Onko tälle kesälle suunnitteilla jotain matkoja? - Mitään ulkomaanmatkoja ei tälle kesälle olla suunniteltu, mutta laivamatkasta Tallinnaan ollaan puhuttu ja mä todella toivon, että se toteutuu, koska rakastan matkustaa laivalla! Muita vähän pienempiä reissuja täällä Suomen sisällä on juurikin tuo Provinssi Seinäjoella sekä toivon mukaan myös reissut Yyteriin ja Särkänniemeen on tulossa.

Missä olet kesätöissä? - Olen seurakunnalla parisen kuukautta.

Oletko jo kastanut talviturkkisi? - Taisi se tulla kastettua juhannusaattona ja oli muuten superkylmää!

Uskaltaudutko huvipuistoissa hurjiinkin laitteisiin? - Joo ja en. Särkänniemessä uskallan mennä aikalailla kaikkiin, mutta esim. Linnanmäellä on muutamia laitteita, joihin en varmaan ikinä tule menemään, kuten Raketti, Kieppi ja Ukko..

Harrastukset / mitä haluaisit harrastaa? - Harrastan vapaa-ajalla valokuvaamista sekä tämän blogin kirjoittamista. Joskus olen halunnut harrastaa taitoluistelua, koska se näyttää niin kivalta, mutta tosiasiassa vihaan luistelua :D Pianoa haluaisin myös osata soittaa paljon paremmin ja oikealla sellaisella, nimittäin pimputtelen välillä puhelimessani olevalla piano-appsilla...

DSC_0092

Mikä on paras aineesi koulussa? - Jos tällä tarkoitetaan, missä aineissa olen hyvä, niin äidinkielessä sekä englannissa olen pärjännyt aina suht hyvin.

Missä maissa olet käynyt? - Ainoastaan Virossa ja Ahvenanmaalla, ja matkakuume on kova!

Minne haluaisit matkustaa? - Koko maailman ympäri! Mutta jos sanotaan "muutama" paikka, niin Amerikkaan, Englantiin, Skotlantiin, Espanjaan, Kroatiaan, Sveitsiin, Saksaan, Alankomaihin...

Missä tahtoisit asua tulevaisuudessa? - Suomi on mielestäni hyvä maa asua, mutta esim. Amerikassa tai jossakin Englannin ja Skotlannin alueella olisi varmasti myös ihana asua! Suomen kaupungeista jos pitäisi päättää, se olisi todennäköisesti Tampere tai Helsinki.

Onko sinulla tulevaisuuden suunnitelmia? Jos on mitä? -  Mua vähän jopa ahdistaa tulevaisuus. Oon kuitenkin miettinyt, että tässä muutaman vuoden aikana muuttaisin omaan kämppään joko yksin tai kisun kanssa. Hakisin töitä tai vaihtoehtoisesti jatkaisin opiskeluja. Sen kummemmin tai tarkemmin en ole suunnitelmia tulevaisuudelle miettinyt.

Mikä haluat olla "isona" / Missä haluat työskennellä? - Valmistun ensi keväänä datanomiksi, mutten tiedä, onko tämä mun ala ollenkaan. Mua on kiinnostanut jonkin aikaa myös matkailuala. Sitä kautta olisi mahtavaa työskennellä laivalla tai vaikka hotellissa tai olla jopa matkaopas.

Unelma-ammattisi? - Olen aina rakastanut eläimiä, ja mulla on ollut pitkään unelma-ammattina jonkinlainen eläintenhoitaja. Toinen unelma-ammatti olisi varmaankin matkailuvirkailija yms.

Mitä tekisit jos saisit yhden päivän aikaa tehdä mitä vain? - Tätä sai jo hetken aikaa miettiä! Menisin varmasti laivalla joko Tallinnaan tai Tukholmaan ja olisin siellä koko päivän kuvaillen ja shoppaillen jonkun hyvän tyypin kanssa. Toinen vaihtoehto olisi, että menisin Yyteriin tai Särkänniemeen.

Jos saisit miljoona euroa, mitä tekisit sillä? - Olen joskus tylsyyksissäni laskenut tarkkaan laskimen kanssa, miten tuhlaisin ja käyttäisin aina tietyn summan rahaa :D Mutta näin lyhyesti kerrottuna reilu puolet laittaisin säästöön, ostaisin kaikkea sellaista, mihin mulla ei olisi normaalisti varaa ja sitten todennäköisesti matkustelisin.

DSC_0051

Mistä ostat suurimman osan vaatteistasi? - Perus vaatekaupoista, esim. H&M:ltä ja Gina Tricotista.

Luottomeikkisi, joita käytät päivittäin? - Lumenen öljytön ja/tai Lumene natural coden meikkivoide, NYX:n peitevoide sekä puuteri.

Oletko harkinnut nenäleikkausta? - Itseasiassa en ole, mutta pitääpä laittaa korvan taakse!

Onko sulla pidennykset? - Ei ole.

Haluaisitko ripsienpidennykset? - Oon jo jonkun aikaa miettinyt, että sellaiset voisi hommata joku kesä, helpottaisi & nopeuttaisi ainakin laittautumista ja ne näyttää muutenkin kauniilta!

DSC_0111

Tämän hetken lempikappale? - Aaaa... näitä on niin paljon! Mutta tässä muutamia, joita tykkään kuunnella: Enrique Iglesias-Duele el corazon, Coldplay-Hymn for the weekend, Jason Derulo-If it ain't love, WSTRN-In2, Mike Perry & Shy Martin-The ocean, Alex Mattson-Forget you, Alan Walker-Sing me to sleep

Lemppari jätskimaku? - Suklaa ja mansikka.

Lemppari meikkimerkki? - Lumene, We care icon ja NYX.

Lempieläin / eläimet? - Kissaeläimet, mutta rakastan myös melkein kaikkia muitakin eläimiä :)

Lempikukka? - Ruusu, orkidea, pioni ja hortensia.

Kulta vai hopea? - Periaatteessa kumpikin käy, mutta nykyään oon tykästynyt enemmän kultaan.

Mitä pelkäät? - Suurin pelko taitaa olla hämähäkit. Oon aina pelännyt niitä, ja tulen aina pelkäämään. Pelkään myös ampiaisia ja oikeastaan kaikkia ötököitä, valaita, syviä vesiä, jäävuoria ja yleisestikkin jäätiköitä, pimeää, ukkosta, sitä, jos kisulle tai jollekin läheiselle tapahtuu jotakin... lista on pitkä!

Mihin elokuvaan et kyllästy ikinä? - Hobitti & Harry Potter -elokuviin!

Ihastutko elokuvissa / tv-sarjoissa aina hyviksiin vai pahiksiin? - Nyt kun rupeaa miettimään, niin yleensä aina ne "pahikset" vetoaa muhun! :D Ne on vaan jotenkin mielenkiintosempia ja yleensä myös komeampia... Esimerkkeinä voisin sanoa Severus Kalkaroksen Harry Pottereista, Damon Salvatoren Vampyyripäiväkirjoista sekä Robert Sugdenin ja Cain Dinglen Emmerdalesta

DSC_0053 (2)

Onko sinulla jo ajokortti? - Ei vielä, mutta toivon mukaan tämän kesän aikana tulee olemaan!

Kuinka juhlit täysi-ikäisyyttä? - En oikeastaan mitenkään, olin vaan kotona :D

Juotko alkoholia? - Erittäin harvoin.

Onko sulla poikaystävää / jotain säätöä jonkun kanssa? - Ei ole tällä hetkellä.

Kerro jotain parhaasta ystävästäsi? - Mukava, luotettava, hauska, osaa kuunnella ja kaikinpuolin ihana ystävä

Voitko tehdä kissastasi sellaisen furry friend postauksen? - Voin tottakai!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti