lauantai 19. maaliskuuta 2016

MAKEUP REVOLUTION

Moikka!

DSC_0060

Tilattiin tässä yhtenä päivänä siskon kanssa MakeUp Revolutionilta (linkki) muutamia kosmetiikkatuotteita. Kyseessä on brittiläinen nettikauppa, jossa on monipuolinen ja laaja meikkivalikoima, sekä erittäin edullista, esim. nämä mun tilaukset maksoi yhteensä vain noin 11€! Meikit ovat suht laadukkaita, eikä niitä testata eläimillä. Kannattaa siis käydä kurkkaamassa!

DSC_0035

Peitevoidesivellin (F102) onkin ollut jo kovassa käytössä. Synteettistä karvaa sekä pehmeä, mutta samalla myös tarpeeksi jämäkkä. Peitevoide levittyy hyvin ja tasaisesti.
Peitevoide (02 FAIR) taas oli suuri pettymys. Muuten hyvä, sopivan sävyinenkin, mutta se ei levity hyvin ollenkaan! Kuivuu todella nopeasti ja kun yrittää levittää, se lähtee iholta pois kokonaan..

nimetön (2)
DSC_0070 (2)

Eyelineria en ole vielä kunnolla kokeillut, mutta kädelle testaillessa ainakin vaikutti hyvältä, vaikkakin hieman vetiseltä. Pysyy todella hyvin eli on vedenkestävä. Vielä kun oppisi tekemäänkin ne rajaukset.. :D

Huulipunaan (sävy: Love can set you free) tykästyin eniten! Sävy on aivan ihana ja tämä itseasiassa on mun ensimmäinen vähän neutraalimpi huulituote. Pysyy huulilla hyvin, ja koska sävy on erittäin lähellä huulten omaa väriä, sitä ei tarvitse jatkuvasti lisäillä huulille. Huulet ei myöskään kuivu, eikä puna mene sellaisille raoille. Pakko hommata lisää näitä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti