sunnuntai 21. helmikuuta 2016

WE CARE ICON -PALETTI

Moikka!
Nyt vihdoin ja viimein teen vähän tarkempaa postausta tästä mun uudehkosta luomiväripaletista. Sain tämän siis joululahjaksi siskoltani, kun vaivihkaa hänelle vinkkasin tästä. En tätä ennen ole omistanut itse asiassa yhtäkään kunnollista ja laadukasta luomiväriä, vaikken luomivärejä muutenkaan ole tottunut käyttämään kuin korkeintaan muutamissa juhlissa.

DSC_0006 (2)DSC_0005 (2)

Kyseessähän on We Care Icon I love tigers -paletti sävyssä Perfect nude. Tuote näyttää hyvinkin paljon naked-paletilta, mutta on paljon paljon halvempi ja jokaisesta myydystä paletista lahjoitetaan 1€ WWF Suomen tiikerien suojelutyöhön. Joten tuli tehtyä samalla jotain hyvää sekä saatua laadukas ja edullinen (sekä eläintestaamaton) kosmetiikkatuote.

DSC_0024 (2)

Paletista löytyy tollanen kellertävä kerman sävy (matta), todella vaalea beige helmiäinen (shimmer), vaalean ruskea, joka taittuu vähän vaaleanpunaiseen (shimmer), vaalean ruskea (matta), pronssin sävynen ruskea (shimmer) ja tummahko ruskea (shimmer). Sävyt on siis suht maanläheisiä ja neutraaleja,  joista tykkään. Värit levittyy hyvin, eikä varise, joka on tietenkin plussaa! Yllättävänkin laadukas, suosittelen! :)

4 kommenttia :

 1. Mun niin täytyy laittaa tämä ostoslistalle!

  <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan! :D Suht halpa, mutta erittäin hyvä ja laadukas!

   Poista
 2. Tää on mun hankintalistalla, kunhan saan muutamat vanhat saman tyyppiset luomivärit käytettyä loppuun! Ihana lukea tästä paletista vielä mielipidettä ennen ostamista :D Tossa näyttää kyllä olevan kaikki sävyt joita esim saatan arkenakin sutaista slmiin jos siltä tuntuu! Ehdottomasti plussaa myös tosta lahjoituksesta ja eläinkokeettomuudesta♥ http://anskisss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ajattelinkin, että tästä olis kyllä kiva tehdä ihan erillinen postaus! Ja noi sävyt on tosi hyvät, kun menee sekä ihan arkena että juhliinkin ja noi on kyllä ehdottomat plussat! :)

   Poista