lauantai 16. tammikuuta 2016

BUCKET LIST 2016

Moikka!
Uusi vuosi, uudet kujeet, eikö niin? Tuntuu, että edelliset vuodet ovat menneet niin nopeasti, etten ikinä kerennyt tekemään mitään mahtia ja mieleenpainuvaa. Ajattelin, että tälle vuodelle olisi kiva tehdä pieniä "tavoitteita", ja listasinkin alle muutaman asian, jotka aion/haluan toteuttaa tänä vuonna.

♥ Aion liikkua tänä vuonna enemmän. En ole oikein ikinä liikkunut säännöllisesti, jotenkin se vilttiin käpertyminen ja elokuvien katseleminen vie aina voiton :D Mutta heti, kun tämä järkyttävä jääkausi on loppunut, aloitan lenkkeilyn ja yritän samalla saada itseäni vähän parempaan kuntoon, kun sitä suklaata taisi tulla syötyä jouluna enemmän kuin laki sallii!

♥ Liikkumisen lisäksi aion syödä terveellisemmin. Kirjoitinkin aikaisemmin, että aion vähentää lihan ja nimenomaan punaisen lihan syöntiä sekä tästä lähtien ottaa myös salaattia ja niitä kasviksia ja vihanneksia siihen lautaselle!

DSC_0050 (2)

♥ Haluan tutustua uusiin ihmisiin ja sitä kautta saada kenties uusia ystäviä. Haluan myös viettää enemmän aikaa läheisten kanssa ja tehdä kaikkea hauskaa ja ikimuistoista, kuten reissailla! :)

♥ Haluan matkustella mahdollisimman paljon, edes täällä Suomen sisällä. Laivamatka on ollut yleensä se kesän "perinne", joten sinne on pakko päästä! Jos vaikka tänä kesänä suuntana olisi Tukholma? Myös johonkin festareille olisi ihan parasta päästä!

DSC_0056 (2)

♥ Haluan olla itsevarmempi. Olen huomannut, että mietin aivan liikaa muiden mielipiteitä, miltä näytän, mitä teen, jnejne. Aion ainakin edes yrittää olla välittämättä muista ja heidän mielipiteistään ja pukeutua ja laittautua juuri niin kuin itse haluan!

♥ Haluan todella muutosta myös mun blogiini. Ulkoasu näyttää omaan silmään erittäin tylsältä ja postauksiakin tulee vain muutama kuukaudessa. Mulla ei vain ole hirveästi aikaa kirjoitella koulun takia, pimeä tulee niin nopeasti, ettei kuviakaan saa kunnolla otettua, eikä mulla ole ikinä mitään ideaa, mistä kirjoittelisin... selityksiä selityksien perään. Tänä vuonna yritän kuitenkin ryhdistäytyä blogin suhteen!

♥ Haluan tehdä jotain mun järkyttäville hiuksille! Parturissa en ole käynyt reiluun vuoteen, joten ehkä olisi jo korkea aika.. Kesäksi olisi kiva saada näihin jotain aivan uutta ilmettä, saa nähdä mitä keksin.

DSC_0057 (2)

Mitä asioita sun Bucket Listilta löytyy? :)

2 kommenttia :

  1. Niin tuttua toi liikkumattomuus ja sen sijaan läppäri käteen ja siinä voi vierähtääki sitte muutama tunti. : o Nyt oon alkanu liikkumaan HETI koulun jälkeen, koska muuten se ei oikeen enää kiinnosta. Äiti anto jotain sen vanhoja jumppaohjelmia, jotka on DVD:llä. Ne saa kyllä liikkumaan, ku ei tarvii ihan yksin keksii liikkeitä. Kannattaa kokeilla kattoo vaikka YouTubesta jotain samantapasia! : ) Jotenki enemmän motivaatiota saa, ku joku tekee samaan aikaan liikkeitä videolla. : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyvä etten ole ainoa :D Ja joo, oonki vähä kattellu just YouTubesta jotain videoita, mutta kiitti vinkistä! :)

      Poista