maanantai 23. helmikuuta 2015

Parit ostokset & höpöttelyä

Moikka pitkästä aikaa!
Taas on ollu pieni tauko täällä blogin puolella. Mulla ei oo oikeen ollu motivaatiota kirjottaa tänne ja kiireitäkin on tässä jonkun verran ollu, mutta nyt kun loma alko, päätin ottaa itteeni niskasta kiinni ja kirjotella tänne!
Noin kuukausi sitte käytiin taas perheen kans Seinäjoella! Sieltä tarttu mukaan pari juttua, mitkä näytän lopuks!
Työssäoppiminenki loppu reilu viikko sitten, tosi tyhmää, koska mä viihdyin siellä tosi hyvin! Mutta onneks ei heti tarvinnu palata takas kouluun, vaan meillä oli viime viikolla sellanen vaihtoviikko, eli sai valita erilaisista kurssivaihtoehdoista mieleisen. Mä valittin sitte valokuvauskurssin, joka oli kyllä tosi mukava! Opeteltiin kameran perusjuttuja, otettiin tuote- ja henkilökuvia ja käytiin kuvailemassa sellasessa kansallispuistossa :)
Huomenna olis tarkotus mennä äitin kans shoppaamaan kevätvaatteita Tampereelle! Ostoslistalla on ainakin uus kevättakki ja H&M:ltä löyty yks täydellinen ehdokas, takkiin pääset tästä!
Blogin ulkoasuakin oon muutellu, mutta en oo vieläkään tyytyväinen tähän! Pitäis vaihtaa ainakin uus banneri, mut oon ollu niiin laiska, etten oo jaksanu ruveta väsäämän sitä.. ehkä sitte joskus...
 
meikkivoide / 9,90€ / Anttila
peitevoide / 12,90€ / Anttila
ripsiväri / 9,95€ / Anttila (alennuksessa)
pieni lautanen (Koko-sarja) / 10,00€ (?) / Anttila
fleecetakki / 20,00€ / Anttila (alennuksessa)
sauvakiharrin / 29,95€ / Anttila

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti