lauantai 8. joulukuuta 2012

en keksi otsikkoo..

Moiii!
Keskiviikkona oli tän viikon vimppa koulupäivä.. JES! :D
Koulus meil oli joku pieni Itsenäisyyspäivä-juhla. Eli aamulla jouduttiin mennä  -20 asteen pakkasessa pihalle, ku me pidettiin sie aamunavaus. Enhän mä sie sitte yhtään jääs ollu.. Onneks se kesti vaan n.5 min, ja sen jälkeen mentiin tavallisesti tunnille. Sit ruokailus oli joku Itsenäisyyspäivä-ateria. Sie oli esim. lanttulaatikkoo, lihapullia ja sit kinkkua josain ihme kastikkees. (jos jtn kiinnosti)
Sit loppupäivä oli ihan tavallinen.
Torstaina leivoin pipareita ja joulutorttuja sekä katoin tietty Linnan Juhlat :)
Perjantaina olin kaverin kaa k.pääs ku oli vimppa kerta. Sieltä ostin sellaset iiiihanat harmaat tossut, mis on semmosii paljetteja.
Käytiin myös siskon ja iskän kaa ostaas mulle kannettavan!!! Tää on tällänen perus musta/harmaa, merkki on Packard Bell ja täs on Windows 8. En oo ennen kokeillu ton merkin tuotteita, mut tää vaikuttaa tällä hetkellä tosi hyvältä :) Ja tää makso tosiaan 399,00€ ja tää ostettiin Mustasta Pörssistä.
Tänään käytiin perheen kaa Tuuris ja mummilla ja vaarilla. Tuurista sain hiiren, hiirimaton, kaiuttimet (jokka saan jouluna) ja muistitikun. Niistä sit myöhemmin kuvia.
Nyt tulis pari kuvaa ::D


PC020016
PC020021

4 kommenttia :